Drenthe - Havelte

 

 

 

De locatie die we in Drenthe huren ligt midden in de natuur. Omringd door bossen en stilte. We huren deze locatie inmiddels al vele jaren waar deelnemers zich snel thuisvoelen. Je verblijft in 2-3 persoonskamers met voldoende privacy. Douches en toiletten zijn op de gang. Een heerlijke plek om te verblijven, los te komen van je dagelijkse bezigheden en te kunnen zakken in je innerlijke wereld. 

 

Havelte, Drenthe

 

Voyahuasca retraite met 2 ceremonies

 

Een aantal van onze internationale retraites met 2 Voyahuasca ceremonies wordt in Havelte gegeven.

Praktische informatie over deze internationale retraites zoals tijden, programma, wat mee te nemen, voorbereiding, benodigde documenten e.d. kan je lezen in het bijgaande document. 

 

Lees ook even de veelgestelde vragen als er vragen bij je boven komen. Hoogstwaarschijnlijk staat je antwoord daarbij. Zo niet, neem dan contact op met info@thesacredvoyage.com

 

De voertaal van deze retraites met Voyahuasca is Engels. 

 

 

preparations_havelte_3d_2_ceremonies.pdf

Lees print en onderteken van te voren de Voyahuasca verklaring en geef het aan de begeleider bij inschrijving op de dag van aankomst. 

 

 

 

 

Voyahuasca Verklaring

download hieronder (Engels):

voyahuasca_agreement_2020.pdf

Veel medicatie mag niet gecombineerd worden met de MAO remmer die in de medicijnplant zit. Lees dit document goed door en weet wanneer het gevaarlijk is in combinatie met andere sommige (voedings)middelen. 

 

 

 

MAO remmer informatie

download hieronder (Engels):

0mao_inhibitor.pdf