NIEUWS

26-10-2021

CD's Lars Faber op mp3!

CD

Eindlijk, lang verwacht, zijn de twee door Lars Faber geproduceerde CD's Lady Ayahuasca en de chakra meditatie Lost Inner Worlds op mp3 te verkrijgen. 

 

De hard copy versie van beiden is ook nog steeds verkrijgbaar in onze webshop

 

Je kan de mp3 versies hier vinden:

 

CD Lost Inner Worlds

 

CD Lady Ayahuasca

 

 

Gouden penseelstreek (3)

10-03-2021

Rebirth of the Soul

Doordat onze 5 daagse Rebirth of the Soul niet in Portugal kan plaatsvinden, organiseren we hem nu in Nederland met de moederplant. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@degewijdereis.nl 

 

En bekijk onze documentaire wat je zoal kan verwachten. 

 

Datum wordt binnenkort bekend gemaakt!

 

 

10-03-2021

Soul Coach jaartraining 2021-2022

De inschrijving voor de Soul Coach jaartraining in Nederland is gestart (Nederlandstalig). Deze training duurt 7 weekenden en leert je hoe je anderen kan begeleiden in diepe transformatieprocessen in een veilige setting. En daarnaast duik je je eigen processen in om anderen nog beter te kunnen ondersteunen. Een win-win dus!

 

Het laatste weekend is optioneel (weekend 8) en kan je leren hoe je met medicijnplanten kan begeleiden!

 

Start: oktober 2021

 

Meer informatie op onze website.

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

09-10-2020

De Gewijde Reis opnieuw vertaald!

De Gewijde Reis opnieuw vertaald!

Lars zijn eerste boek De Gewijde Reis in nu ook vertaald in het Frans en Duits! Inmiddels dus al in 3 talen vertaald!

Met dank aan onze teamleden Denis van Melkebeke voor de Franse vertaling en dank aan Tanja Koch voor de Duitse vertaling. 

 

Via onze internationale website www.thesacredvoyage.com kan je de e-boeken na inschrijving voor de internationale nieuwsbrief gratis ontvangen.

09-10-2020

Gevoeligheidstest entheogenen

Gevoeligheidstest entheogenen

Lars heeft in 2006 al een test ontwikkeld waarmee je je gevoeligheid voor entheogene middelen kan onderzoeken. Doe hier de test en ontdek het zelf!

 

Link naar test:

https://degewijdereis.nl/home/files/Test_gevoeligheid_voor_entheogene_middelen.doc

 

 

 

 

25-06-2020

6 daagse Soul Coach training, Portugal oktober 2020

6 daagse Soul Coach training, Portugal oktober 2020

In oktober 2020 organiseren we voor de 1e keer de 6 daagse training Soul Coach (module II). Hier leer je om met een aantal methoden die we bij De Gewijde Reis gebruiken te werken. Je begeleidt en ervaart allebei. Er vinden 2 ceremonies plaats waarbij je er 1 ervaart als Reiziger en 1 begeleidt. Daarnaast leer je werken met de methoden Sacred Language of the Heart ademwerk, Soul Retrieval en Licht van Compassie, Heartdancing en sharinggroepen.  

 

Voor wie: mensen die zelf een praktijk willen gaan opzetten, mensen die begeleider willen worden waar dan ook en voor je eigen ontwikkelingsproces. Want ook als begeleider heb je je eigen processen te blijven volgen. Je hoeft niet eerst module I te hebben gevolgd om module II te kunnen volgen. 

 

Deze training is in het Engels vanwege internationale deelnemers. De Soul Coaching training is geaccrediteerd door het CRKBO. 

 

Meer informatie op onze website of verzeker je van je plek door de aanbetaling te doen:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

24-06-2020

Licht van Compassie

Licht van Compassie

Licht is de basis van alles wat we waar kunnen nemen. Lars heeft een filmpje gemaakt over het helder witte Licht. Over hoe we het al vroeg in ons leven kwijt zijn geraakt. En weer terug kunnen vinden, via het hart...

17-01-2020

Film release over ons werk

De documentaire Rebirth of the Soul is gelanceerd op 4 januari 2020. We hebben een film gemaakt over ons werk en onze werkmethoden zonder de medicijnplanten. In een retraite met onze meest geavanceerde en al vele jaren beproefde methoden die mensen weer (opnieuw) in verbinding brengt met zielsdelen waar het contact mee verloren was. Met stukken in jou die geheeld mogen worden en waardoor je letterlijk meer ruimte krijgt om te leven.  Om een leven op te bouwen dat je vervulling geeft en weer verbindt met wie je werkelijk bent. Een programma dat je van binnenuit empowered. Dat je in een veilige setting volledig mag zijn wie je bent en waar je voor staat. Gedragen en gesteund door een tribe, een groep gelijkgestemden die elkaar van over de hele wereld treft en verbindt.

 

We geven in 2020 de volgende Rebirth of the Soul retraites:

6-8 maart, 4-6 september Zaandam, 3 daagse zonder medicijnplanten

29 maart - 4 april, Portugal, 5 daagse (met medicijnplanten)

6-12 juni, Portugal, 4 daagse (met medicijnplanten)

 

Bekijk ons werk in de documentaire hiernaast: 

 

25-08-2018

Onderzoek: magische paddenstoelen tegen depressie

Onderzoek: magische paddenstoelen tegen depressie

Interessant onderzoek

 

Het begint er op te lijken dat de wetenschap steeds meer bewijzen gaat vinden dat psychedelica (in dit geval psylocibine) positieve effecten heeft op mensen met depressies. En dat de effecten zelfs tot 3 maanden na de ervaring met paddenstoelen blijft bestaan. 

 

Lees meer hierover via: 

 

KNOP-lees-meer

 

01-05-2018

Waarom helpt Ayahuasca tegen stress en depressies?

Waarom helpt Ayahuasca tegen stress en depressies?

Er is een onderzoek gaande naar de effecten van Ayahuasca op stress en depressies. Tussentijdse resultaten worden hier gepresenteerd. 

Prachtig dat er steeds meer wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar de effecten van Ayahuasca op het menselijk brein. 

 

https://www.universiteitvannederland.nl/college/waarom-helpt-ayahuasca-tegen-stress-en-depressies/#

 

 

 

page loading