Nature Healing

Nature Healing gaat over een reis naar binnen, gebruik makend van de ongelooflijke natuurlijke krachten. In ons zelf en vanuit de natuur. De meeste van ons zijn zo ver verwijderd van de natuur om ons heen, laat staan van verbinding maken met onze eigen natuur. Wat heeft ons lichaam nodig? Hoe leef je vanuit je hart? Wat is dat? Wat is je zielenpad? Allemaal vragen die we onszelf amper of nooit stellen en die aan bod komen tijdens een Nature Healing ceremonie of Healing retreat. 

Meer informatie

De verbinding met jezelf herstellen en helen

We groeien op met zoveel mogelijk kennis vergaren. Leven vanuit ons hoofd. Presteren, steeds weer beter worden. Steeds meer moeten verdienen. Voor anderen werken. Maar zeg eens eerlijk, maakt je dat werkelijk gelukkig? Ja, op korte termijn wellicht wel. Op jonge leeftijd wellicht ook nog. Het lijkt op vervulling van buitenaf, zodat we de leegte van binnen en/of onze diepste gevoelens niet hoeven voelen. En op een gegeven moment kan het gaan knellen.... past het niet meer wat je doet, hoe je doet, met wie je bent....Of krijgje lichamelijke klachten en word je ziek.

En ga je op zoek.... naar jezelf. Naar binnen. Ontdek je de wijsheid van je eigen binnenwereld en je eigen lichaam. Een lichaam waar we niet naar hebben leren luisteren, omdat we zo bezig waren/zijn met onze buitenwereld. En dankbaar dat het is, als je er wel naar begint te luisteren. Je de kleine subtiele signalen gaat oppikken. Weer opnieuw verbinding maakt met jouw goddelijke wezen, jou lichaam, hart en ziel. 

En dat verbinding maken kan op verschillende manieren zoals je al hebt kunnen lezen op onze home pagina. We kunnen onszelf helen, ons lichaam kan zichzelf helen als je er echt naar leert luisteren en het tijd geeft om te herstellen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam. Maar dan niet gelijk doordenderen na even rustig aan te doen.

Onze ademhaling is een enorm krachtige natuurlijke heler

Adem is een van de belangrijkste natuurlijke helers. Onze eigen adem. Daar zit een enorme kracht in.  Zeker als je je adem intens gebruikt bij bijvoorbeeld ademwerk. Een enorm krachtige natuurlijke heler. Ervaar het maar eens.

Naast de adem zijn er de schatten uit de natuur zelf. De wereld buiten ons fysieke lichaam, de natuur bestaat uit tienduizenden, honderduizenden planten, bomen, organismen en dieren. Waaronder helende planten die ons diep naar onze kern brengen. De inheemse volkeren leerden van generatie op generatie de geheimen van de natuur. Welke planten kunnen helen, welke kunnen je ondersteunen? Welke planten kunnen je inzichten geven en contact laten maken met je hogere zelf of spirit, hoe je het ook wilt noemen? Deze inheemse volkeren zijn diep verbonden met de natuur, het regenwoud, oerwoud en hun eigen (innerlijke) natuur. Dankbaar dat wij een stukje van hun kennis hebben doorgekregen, van hen mogen leren en dit kunnen gebruiken om verbinding te maken met ons eigen diepste wezen, het goddelijke in onszelf te ontmoeten. Te mogen helen, groeien en transformeren. Nature Healing. 

de-gewijde-reis-E-BOOK-recht
 

Bereid je voor op een ceremonie met het gratis e-book De Gewijde Reis

Het boek De Gewijde Reis gaat over het terugvinden van je eigen essentie, maar ook over hoe je op een geïnspireerde en vruchtbare manier omgaat met entheogenen (de god in ons zelf). Je kunt het boek De Gewijde Reis gratis downloaden als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. 

Download gratis jouw e-book

Ervaringen van anderen

 

"Tijdens mijn Reis kwam op een gegeven moment het gevoel van angst naar boven. Angsten waar ik al langere tijd mee rondloop en reeds bij mij bekend is. Ik heb mijn angst kunnen accepteren (met dank aan de begeleiding) en een plaats kunnen geven door mijn aandacht bij deze angst te brengen en omarmen.""

 
- Kaj

 

"Voor mij was het een start van iets veel groters. Ik heb dankzij deze ervaring beseft dat ik moet beginnen met leven dus voor mij was het echt life changing. Ik ben me nu veel bewuster van mijn gedachtes en gedrag."

 
- Nilofar

 

"Ik heb afscheid kunnen nemen van mijn overleden vader en moeder, het schild dat ik in 44 jaar heb opgebouwd en dat me inmiddels veel pijn begon te doen in het dagelijkse leven heb ik kunnen openmaken. Hierdoor is veel hartzeer, pijn om het verlies van geliefden, veel minder geworden. Ik ben na mijn Ayahuasca reis niet ineens een ander mens geworden maar ik ervaar nu wel veel meer ruimte in mijzelf. De loden last in mijn buik is verdwenen. Ik weet dat ik waardevol ben, dat IK belangrijk ben en goed voor mezelf moet zorgen. Ik heb echt heel veel pijn, verdriet, woede, frustratie verloren tijdens mijn reis. "

 
- Marcel