Locatie in Noord Holland

De locatie die we in Noord Holland huren ligt midden in de natuur. Omringd door bossen en stilte aan de ene kant en het IJsselmeer aan de andere kant van de dijk. We huren deze locatie inmiddels al ruim 10 jaar waar deelnemers zich snel thuisvoelen. Je verblijft in slaapzalen. Douches en toiletten zijn op de gang, mannen en vrouwen gescheiden. Een heerlijke plek om te verblijven, los te komen van je dagelijkse bezigheden en te kunnen zakken in je innerlijke wereld. 

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt als je een retraite of weekend in Noord Holland gaat volgen. Informatie over voorbereiding, wat mee te nemen, waar je moet zijn, accomodatie/overnachtingen, prijzen, formulieren. 

Het is belangrijk dat je deze informatie tijdig voor deelname aan een retraite of weekend doorneemt om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden.  

Soorten retraites/weekenden in Noord Holland:

  • Voyahuasca Magical Child Special
  • Healingweekend Voyahuasca NL (1 ceremonie)
  • Healing retreat Voyahuasca 3 daagse internationaal (2 ceremonies)
  • Meerdaagse retraites met plantmedicijnen (2 ceremonies)
  • Zomer retraite (6 daagse Leef het leven waar je van droomt) (in 2022 elders)

SCROLL NAAR BENEDEN voor voorbereidingsinformatie.

In onderstaande tekstblokken vind je alle informatie die nodig is om je voor te bereiden voor de retraite van jouw keuze. 

Kom je er niet uit, kijk dan ook op onze pagina FAQ/veelgestelde vragen

Voyahuasca Magical Child SPECIAL 

Deze internationale Magical Child Voyahuasca retraite wordt gegeven door de medeoprichtster van De Gewijde Reis, Tanja Faber. Een weekend waarin je weer contact kan maken met je creativiteit, je speelsheid, je magische kind. Met voorbereidend werk sharing, Heartdancing en ademwerk, voordat je de plantceremonie(s) in gaat. 

 

De praktische informatie met o.a. voorbereiding, wat mee te nemen en dergelijke vind je in het document hierbij. De voertaal is Engels. 

preparations_magical_child_website.pdf

Healing retraite NL en internationaal - Noord Holland

Internationale plantmedicijn retraite met 1 of 2 ceremonies, 3 of 4 dagen. 

Retreate met 1 ceremonie: Op de eerste dag ontmoeten we elkaar op een dieper niveau met sharing en Heartdancing waarmee we een veilige setting creëren voor de eerste plantceremonie die op de 2e dag plaatsvindt. Voor de ceremonie vindt het ademwerk plaats en op de 3 dag is integratie met gezamenlijk ontbijt, sharing en afsluitende Heartdancing.

Retraite met 2 ceremonies:  Op de eerste dag ontmoeten we elkaar op een dieper niveau met sharing. Op de 2e dag en Heartdancing waarmee we een veilige setting creëren voor de eerste plantceremonie die ook dan plaatsvindt. Voor de 2e ceremonie op de derde dag vindt het ademwerk plaats. De 4e dag is integratie met gezamenlijk ontbijt, sharing en afsluitende Heartdancing.

In bijgaand document (Engelstalig) vind je de praktische voorbereidende informatie o.a. over vasten, wat mee te nemen, accomodatie/overnachtingen ed.

In dit weekend is de voertaal Engels.

Download hier het document:

preparations_international_retreats_nh_ceremonies_website_doc_kopie.pdf

Healingweekend Voyahuasca  

Een healingweekend Voyahuasca (1 ceremonie) begint op vrijdagmiddag met sharing en heartdancing. Op zaterdag heb je ademwerk als voorbereiding op de ceremonie en op zondag is er sharing en een afsluitende heartdancing. 

In het bijgevoegde document vind je informatie over exacte tijden, voorbereiding, wat mee te nemen, accomodatie/overnachtingen ed.

Download hier

Voyahuasca verklaring

In bijgaand document vind je de verklaring die je ondertekend mee moet nemen naar de retraite. Zonder ondertekende verklaring geen deelname aan de ceremonie.

Download hier:

MAO-remmers

Als je aan een healingweekend met medicijnplanten mee doet vragen we je met de voorbereiding rekening te houden met de stoffen die je niet mag of beter niet kan nemen. Omdat het gevaarlijk kan zijn (sommigen zelfs levensbedreigend) of vervelende bijwerkingen kan hebben in combinatie met de medicijnplant. Voor ons staat veiligheid bovenaan dus verwachten wij ook van onze deelnemers dat ze hier hun eigen verantwoordelijkheid in nemen door rekening te houden met de stoffen die in bijgaande lijst MAO-remmers zijn opgenomen.

Download hier: